ic_back

  • DESCRIPTION :
  • Situation : Ixelles, Brussels
  • Surface : 120 m²
  • Task : to renovate and to rearrange a duplex apartment
  • Mission : space reorganization, interior design, project management and work supervision
  • Challenges : a roof apartment with dysfunctional spaces partly due to a completely misfit  staircase
  • Solutions: the design of this apartment was developed in the Scandinavian style, in which simple shapes, combined with geometric textures and wood, take on a unique character. The other peculiarity of this project is a creation of the unique metal-and-wood staircase of 350 kg. The lowest wooden part of the staircase contains a mechanism, which allows to easily move stairs, thus creating a totally fluid and multifunctional living/dining/kitchen space. This overall conception provides for highly qualitative living spaces.

6. Lesbroussart

Lesbroussart
2

3
4

5
6

Réalisation

lesbroussart image 06
lesbroussart image 07

Chantier

lesbroussart image 05
lesbroussart image 04

Existant

lesbroussart image 02
lesbroussart image 01

© ZR - architects (BE 0834.468.630)2018
Powered by DIREXION AGENCY